Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість втомилася від надто спекотних літніх днів і вирушила в подорож по Ісландії з 12-річним сином Веніаміном, виставляючи безліч Сторіс і показуючи наймальовничіші куточки країни.

Так, артистка зробила зворушливе селфі з найріднішим хлопчиком, який останнім часом дуже змужнів. На фото зіркова мама ніжно цілує Веню в щоку, а той посміхається на камеру.

Варто відзначити, що син виконавиці вчиться у Великобританії, однак сім'я намагається проводити якомога більше часу разом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Нарешті сяю ❤💥"

Також Тіна поділилася відео з водоспаду, зафіксувавши веселку і зробила селфі навпроти яскравого сонечка, зазначивши, що нарешті сяє від щастя.

Фолловери з цікавістю спостерігають за пригодами кумира і засипають Кароль з Веніаміном компліментами на її офіційному фан-акаунті _fantina: "щасливе Малятко❤️", " Вауууу якааа красааа😍 😍 😍"," котик❤️","наша Зайка красива❤️"найдорожче❤️".