Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Нещодавно артистка виставила зворушливе відео з чоловіком, продюсером і репером Потапом, позуючи на терасі їх заміського будинку. Так, зірка приміряла широкі білосніжні шорти і міні-топ з "хижим" леопардовим принтом, а довге кучеряве волосся зібрала наверх.

Кохані забавно танцювали під ритмічну музику, не приховуючи радості. При цьому виконавиця повідомила, що в суботу, 31 липня, у них з Олексієм буде велика подія і запропонувала вгадати, яка саме.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Завтра у нас велика подія😋 як думаєш, яка!?

@realpotap"

Фолловери не пройшли повз: "міняєте, все-таки, фільтри в басейні !?🙌 🙌 😂 😂 ", "Мені так подобається 😂 завтра відбудеться подія... і половина такі, - ви вагітні !!! Ну звичайно, вони просто з сьогодні на завтра завагітніють🤣 🤣 🤣", "Настя вагітна", " святкування Дня залізничника😮", " гендер паті🙈", " Настя вагітна😍", "Потап вагітний?".