Українських телеглядачів у День незалежності, 24 серпня, канал "Україна" порадує великим концертом. В ефірі прозвучать 30 легендарних пісень, які радували всіх наших співвітчизників протягом цих десятиліть.
Одним з учасників буде Олег Винник. Виконавець частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 960 тисяч чоловік.
Олег Винник, фото: телеканал "Україна"
Олег Винник, фото: телеканал "Україна"

А сьогодні, 31 липня 2021 року, чоловік святкує своє 48-річчя. "Повелитель вовчиць", ймовірно, вже привітали сотні українців. А зараз пропонуємо кілька фактів про виконавця.

"Нехай кожна пісня стає хітом, життя переповнює любов, а погляди фанатів будуть такими ж захоплено-палкими", - йдеться на сторінці телепроекту "Зірковий шлях".

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

"Вміє реставрувати антикварні меблі. Життєве кредо зірки-молися, працюй і постися. На честь першого кохання набив татуювання. Втім, з часом видалив її. Раніше співав під псевдонімом Olegg. 5. Має постійну охорону. Перший трек написав у 30 років. Обожнює автомобілі, риболовлю і спорт", - йдеться в коротенькому відео про Олега Винника.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, "З Днем народження, Україно!": повелитель вовчиць Олег Винник розкрив секрет свободи і незалежності

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Винник приготував щось грандіозне для своїх "вовчиць": "Моя давня мрія"

Знай.ua, Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління