Солістка групи GO_А Катерина Павленко дала інтерв'ю Катерині Осадчій. Відео з'явилося на офіційному ютуб-каналі Світське життя.

Популярний пісенний конкурс "Євробачення-2021" закінчився Цієї весни. Багато українських шанувальників хорошої музики змогли відкрити для себе вельми цікаву групу "Go_A". Колектив поєднує сучасне техно з фольклорними українськими та слов'янськими мотивами.

Катя Павленко, фото: Instagram
Катя Павленко, фото: Instagram

Нещодавно у солістки даного колективу відповіли на запитання української телеведучої. Одним з перших питань Катерини Осадчої було питання, коли вийде спільна пісня з переможцем Євробачення MANESKIN.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"За умовами контракту, я не маю права розголошувати подробиці, проте всім потрібно трохи почекати. А то журналісти, чесно кажуть, прискорюють події", - повідомила вона.

Також Осадча не змогла втриматися від питань про особисте життя. Раніше Павленко спростувала чутки про роман з солістом групи MANESKIN, тому телеведучу зацікавило питання зайнятості її серця.

"Катерино, ви нам у минулому інтерв'ю спростували чутки про те, що у вас роман с фронтменом гурту Maneskin. А чи вільне взагалі ваше серце? Чи є у вас хлопець?", - запитала вона.

Однак жінка відповіла ухильно, повідомивши що нехай це буде тайною.

При цьому Павленко додала, що шанувальників стало у неї набагато більше.

це розумні, прогресивні, з дуже хорошим музичному смаком хлопці
, - зізналася вона.

Нагадаємо, Go_A запалили на генеральній репетиції перед "Євробаченням" і піднялися в Рейтингу Букмекерів. Виступ українських артистів збільшив шанси на перемогу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Наповнені щастям штани переможця "Євробачення-2021" тріснули в несподіваному місці: Навколо прямий ефір.

Також «Знай.uа» писав, що Переможця "Євробачення-2021" запідозрили у вживанні заборонених речовин: "Ви нюхали?"