У Мережу потрапило відео чарівного і одночасно безцеремонного песика на прізвисько Сем.

Відповідний відеоролик опублікувала господиня тварини у своєму акаунті в соцмережі TikTok.

Так, дівчина впевнена, що у її вихованця проблеми з розумінням особистого простору інших людей. Щоб це довести, господиня тварини опублікувала ролик, в якому показала, як близько до неї знаходиться Сем, коли займається своїми собачими справами.

Так, дівчина знімала відео в той момент, коли песику терміново треба було почухати за вушком. При цьому Сема абсолютно не збентежив той факт, що він мало не "організував" господині струс мозку.

@nuggetslut420

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще
♬ original sound - aly

Відео за участю безцеремонного песика набрало понад 18,2 мільйона переглядів всього за пару днів з моменту публікації.

"Хахахаха, ви потрапили в зону турбулентності",

"Це у мене так машинка на віджиманні працює",

"Масаж голови від кращого фахівця",

"Лол, це дуже смішно. Особливо незворушне обличчя господині", - жартували в коментарях користувачі.

@nuggetslut420

Reply to @nuggetslut420

♬ original sound - aly

Нагадаємо, раніше Киянка прихистила в квартирі свиню замість собаки:"охороняє, як бійцівський пес". Свинка Маргоша, яка проживає в київській квартирі разом з господинею, стала зіркою соцмереж після публікації відео, де вона гуляє на повідку по спальному району столиці.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дівчина так випендрювалася з новеньким кільцем, що пес не витримав і провчив її: ніколи так не робіть. Дівчина вирішила похвалитися кільцем і поклала його на ніс собаки, але вихованець зірвав її плани.

Також «Знай.иа " писав, що Пухнаста війна-кусака і царапка влаштували спекотну битву за місце поруч з улюбленим господарем.Тварини влаштували справжню сутичку за місце поруч з господарем.