Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість вирушила у довгоочікувану відпустку з дружиною Настею Каменських, до їхньої родини також приєдналася найкраща подруга Насті, колишня дружина виконавця Позитива Анна Андрійчук.

Так, артист показав, як почався його ранок в сонячній Хорватії, позуючи з коханою на білосніжній яхті. Пара зробила спільне селфі, на якому Олексій ніжно цілував Каменських в щоку, поки позаду них виднілася смарагдова вода і зелені дерева.

При цьому співачка вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, примірявши м'ятну накидку.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Love @kamenskux🇭🇷❤️😘"

Фолловери не пройшли повз: "справжня, ненафарбована красуня!🔥", "Красива пара❤️ щастя вам величезного ❤️", "❤️ ви чарівні справжні", "Без макіяжу Настя справжня українська красуня ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Приємно бути з тим, кого любиш", "Якаж ви гарна пара 🤗❤️❤️♥️", "Шикарна леді 💝💝💝☝️☝️💎🇺🇦💎💝Настя 💝💝💝☝️💎💎🇺🇦💎💎💝💝", "Які теплі 😍".