Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відправився в довгоочікувану відпустку з дружиною Настею Каменських, вибравши для канікул сонячну Хорватію. Так, артисти разом борознили блакитну воду на білосніжній яхті, а після Олексій вирішив показати, як охолоджується в морі.

Шоумен насолоджувався відпочинком в плавках яскраво-червоного кольору, розкинувши руки і демонструючи, як став стрункішим.

При цьому Потап жартівливо порівняв себе з супергероєм всесвіту "DC Comics" Акваменом, який вміє дихати і швидко плавати під водою, а також спілкуватися з усіма морськими істотами за допомогою телепатії.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Bold Aquaman 💙 #птп"

Фолловери не пройшли повз: "Крутишки😍 😍 😍"," Адріатика🔥 👏"," на Чілі", «із серії» Сфоткай щоб живіт не було видно"😸","кадр з фільму ,,Щелепи,,".

Варто відзначити, що раніше Потап виставив зворушливе селфі з дружиною Настею Каменських, показавши, як почався їх сімейний день. Артист ніжно цілував кохану в щоку.