Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І зовсім недавно виконавиця розповіла про страшну ситуацію, що сталася з її танцюристом Женею, який виходив з нічного клубу "Ліфт" біля станції метро "Олімпійська".

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

В результаті хлопець отримав крововилив в мозок, і йому довелося зробити трепанацію черепа. Також відомо, що його ввели в медикаментозну кому. На цю ситуацію відповіло Управління державної охорони України на сторінці в соціальній мережі Facebook. Стало відомо, що нападник діючий військовослужбовець УДО.
Через це керівництво призначило службове розслідування, протягом якого чоловіка буде відсторонено від виконання службових обов'язків. І Удо надасть всю необхідну допомогу для лікування потерпілого Євгена.

Управління державної охорони, скріншот: Facebook
Управління державної охорони, скріншот: Facebook

"Женя все ще знаходиться в медикаментозній комі... вся команда, друзі, близькі і всі небайдужі люди тримаємо кулаки і віримо в краще!! Винного знайшли і впізнали, відео того, як все сталося, вже в мережі! Сподіваємося на краще! Потрібно довести справу до кінця! І давайте посилати найдобріші думки дружині, щоб він швидше поправився і відновився. Спасибі за величезну підтримку, ви - сила!", - пише Надія Дорофєєва в публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, танцюрист Наді Дорофєєвої у комі після побиття: "Був крововилив в мозок"

Як повідомляв "Знай.ua", розлючені байкери побили хлопця і дівчину і розгромили авто: не пропустили їх на дорозі

Знай.ua писав, у Харкові підлітку, підозрюваному у вбивстві 6-річної дівчинки, не загрожує в'язниця через вік