Анна Богдан розповіла, що тримає їх у стосунках з Михайлом Заливако. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Богдан (Сторожук) має досвід роботи турагентом і моделлю. Стала відомою широкому колу глядачів після того, як їй вдалося перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

Дана ситуація зробила її популярною блогеркою, зокрема на її офіційній Instagram-сторінці у неї дев'яносто дві тисячі фоловерів, які стежать за кожним постом жінки.

2 серпня вона опублікувала відеозапис спільно зі своїм чоловіком. Михайло Заливако і Анна Богдан позують на тлі мотоцикла.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Свій пост вона супроводила міркуваннями про відносини між чоловіком і жінкою. Вона зазначила, що намагається проводити якомога більше часу разом з Михайлом Задивако.

Вважаю, що для гармонійних відносин вкрай важливо проводити час разом поза домом.Ми, жінки, просто живемо емоціями... і якщо ці емоції не підживлювати компліментами, побаченнями, спільним проведенням часу, тоді ми просто починаємо клювати мозок своїм чоловікам😅
, - повідомила вона.

Крім цього, Анна Богдан зазначила, що якщо пустити відносини на самоплив і залишити лише рутинне життя, це призведе, на жаль, до розставання.

От не дарма у безлічі пар причиною розставання є»заїла битовуха"! Все просто через те, що крім рутинного життя вас нічого не пов'язує!
, - повідомила вона.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину