Тіна Кароль порадувала шанувальників відео, на якому вона жує лід. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Також Кароль є однією з найбільш популярних українських Instagram-зірок. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік. Також в цій популярній соціальній мережі безліч фан-акаунтів, які присвячені життю співачки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Один з них показав, як жінка проводить вільний час у північній країні.

Нещодавно вона показала, як їсть лід. Судячи з усього, Тіна Кароль згадує цю процедуру з дитинства.

Щаслива дитина, згадує дитинство🥰
, - йдеться в підписі до відеозапису.

При цьому в самій Ісландії чудовий клімат і чиста вода, що робить цю процедуру максимально безпечною. Однак у соціальній мережі підписники розкритикували Тіну Кароль.

шкідливо для здоров'я є лід"; " Тін, не нашкодь чого небудь собі ти в цій Ісландії 🙏"; "дівчинка народилася в Магадані, вона загартована"; " найсмачніша сасулька дитинства, сама згадую як їла розумію Тіну 👌👌😋🥰🥰😍😍😍🥰
, - пишуть вони.

Нагадавши, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю