Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, рекламуючи власний бренд білосніжних кросівок, зазначивши, що вся колекція розпродана за короткий проміжок часу.

Так, артистка приміряла лише світле коротке вбрання, доповнивши образ нюдовим макіяжем і розпустивши довге волосся. Зірка прийняла незвичайну позу, сидячи на підлозі. При цьому позаду виконавиці красувалися кілька її портретів на масивних полотнах.

Варто відзначити, що у Тіни також є власний парфум, "фірмова" яскраво-червона губна помада, аромати для дому у вигляді свічок і дифузорів, колаборації з брендом постільної білизни, дизайнерським брендом хусточок і українським брендом взуття.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Єднання комфорту і дизайну в нових кросівках.

Вся колекція вже розпродана.

Нехай буде #красиво цього літа!"

Фолловери почали коментувати:" в цих очах можна потонути💔"," намистинка", " Не дуже вдалий ракурс фото. Нога виглядає як чужа... 🤔 ", "Вау, яке неочікуване гарне фото🔥 🔥 🔥","кішка😍 😍 😍".