Відомий російський шансоньє Михайло Шуфутинський рівно за місяць до 3 вересня заспівав свою знамениту пісню про цей день.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм артист опублікував кумедне відео, зняте в автомобілі. "Я календарь переверну — и снова третье сентября", - заспівав Михайло Шуфутинський.

Водночас голос за кадром говорить йому: "Сонце, ще рано!". На що засмучений шансоньє сумно опускає очі й відповідає: "Ну ладно". Жартівливий настрій знаменитого виконавця підхопили і його підписники, які активно коментують новий пост Шуфутинського.

Михайло Шуфутинський, instagram.com/mikhail.shufutinsky
Михайло Шуфутинський, instagram.com/mikhail.shufutinsky

"Ще месяцок і перевернемо календар 😂", " я вже чую кроки Шуфутинського, який повільно йде до календаря.", "Обожнюю вас з дитинства 🔥", " будемо чекати !!! І слухати 3 еееее сентябряяяяяя", " чекаємо♪", " улюблена пісня", - жартують його підписники.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Варто зауважити, що кілька років тому пісня "Третье сентября" стала приводом для народного креативу. Про неї створили безліч мемів, її цитують, роблять кавери і чекають настання того самого дня. Виконавець хіта Михайло Шуфутинський вирішив цього року пожартувати з цього приводу.

Сам 73-річний Шуфутинський з гумором ставиться до попиту на свій хіт, пишуть російські ЗМІ. З чуток, в перші дні вересня він нарозхват у концертних директорів, які пропонують йому виступи за завищеною ціною. Та й молодь до нього стала ставитися інакше після другої хвилі популярності.

Коментарі, instagram.com/mikhail.shufutinsky
Коментарі, instagram.com/mikhail.shufutinsky

Коментарі, instagram.com/mikhail.shufutinsky
Коментарі, instagram.com/mikhail.shufutinsky

Нагадаємо, Шуфутинський розмазав чоловіка Івлєєвої за погану музику: "Дратує мене своєю тупістю". Реперу Елджею влетіло від Шуфутинського за поганий трек

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Притула і Маша Єфросиніна дали шанс немовлятам з хворими сердечками: "Бореться за життя". Сергій Притула розповів про ініціативу Маші Єфросиніної

Також "Знай.ua" писав, Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати". Сергій Притула святкує свій день народження