Злата Огневич розповіла про те, що чекає від чоловіків на шоу "Холостячка". Відповідний пост з'явився на офіційному Instagram-каналі СТБ.

Злата Огневич стане новою "Холостячкою" у другому сезоні популярного телешоу. Глядачам покажуть напружену боротьбу за руку і серце красуні. Шоу розпочнеться восени цього року.

Сама Злата Огневич періодично дає знати, що є учасницею шоу і налаштована на нього вкрай серйозно.

У середині липня Огневич опублікувала шматочок відео свого старого кліпу"Мій назавжди". Вона зазначила, що почала все з самого початку, з цієї причини співає свій старий хіт. Вона заінтригувала шанувальників тим, що саме участь в шоу "Холостячка", є новим етапом в її житті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також нещодавно вона зізналася, що чекає від побачень, які будуть влаштовувати знаменитості різноманітні залицяльники.

я кросворди точно не хочу розгадувати на побаченні, це мені нецікаво. Але нехай буде екстремальне побачення з романтичним завершенням. Це буде добре
, - розповіла вона.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огневич дала важливу підказку своїм шанувальникам: "Мій секрет простий...". Злата Огневич розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огневич назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Також повідомлялося, що восени цього року стартує нове реаліті-шоу «Холостячка-2». Його головною героїнею стане українська співачка Злата Огневич.