Український клуб у непростій грі обіграв "Генк" з рахунком 1:2. Про це повідомляє портал УНІАН.

Матч відбувся в рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

У першій половині гри українська команда більше володіла м'ячем, проте підопічні Де Дзербі не змогли це конвертувати в небезпеку біля воріт суперників. Зате "Генк" знайшов свою можливість: в кінці половини зустрічі вони пройшли по флангу, навісили в штрафний майданчик і дозволили форварду ОНУ забити головою.

Шахтар, фото: shakhtar.com
Шахтар, фото: shakhtar.com

Українська команда активізувалася після перерви, і гра почала протікати на зустрічних курсах. Фатальною стала помилка захисника бельгійської команди на 61-хвилині вдарив гравця Шахтаря, що призвело до пенальті. Його зміг реалізувати тітці.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Гірникам" вдалося вдало провести заміни, у другому таймі вийшли свіжі Марлос і Алан Патрік. Саме ця парочка змогла розіграти комбінацію, яка закінчилася голом.

"Шахтар" вперше за п'ять років зіграв у кваліфікації Ліги чемпіонів. Попередня спроба пройти відбір в 2016 році закінчилася для "гірників" сенсаційним вильотом від "Янг Бойз" в 3-му раунді.

Відзначимо також, що в раунді плей-офф "гірники" зустрінуться з переможцем пари "Монако" (Франція) - "Спарта" (Чехія).

Нагадавши, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів

Як повідомляє портал Знай.иа двоє прикарпатців вирушили до Токіо: затверджено склад Олімпійської збірної України.

Також Знай.иа писав, що дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць