Популярний український телеведучий Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

Тепер чоловік виступає не тільки головним ведучим романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка", а й усіма улюбленого проекту "Україна має талант" на телеканалі СТБ. Зовсім недавно шоумен викладав відео з рубрики" День Григорія Решетника", а зараз він опинився в суддівському кріслі і поцікавився у фанатів, яким би він був, сидячи перед кнопкою.

Гриша Решетник з дружиною, фото з Instagram
Гриша Решетник з дружиною, фото з Instagram

"Якби я був суддею, я був би? 1. Добрий. 2. Справедливий. 3. Сентиментальний. 4. Злий. 5. Веселим", - написав Григорій Решетник у публікації.

Варто зауважити, що тепер на столі буде присутня золота кнопка, яка, за правилами шоу у Великобританії, відправляла учасника відразу в півфінал, незалежно від думки інших суддів. При цьому у кожного з них є тільки одне натискання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Злата Огнєвіч та Григорій Решетник, фото з instagram
Злата Огнєвіч та Григорій Решетник, фото з instagram

"❤️❤️❤️🔥🔥🔥 Як ти - надихає ♪ і дуже професійною❤️", "Добрим і справедливим!!!❤️❤️❤️", "1,2,5 🙌", "2 і 1, Перше більше підходить♪", "Гриша, ще милосердним, злим тобі не йде ♪ ", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ксенія Мішина на "Україна має талант" мало не довела Машу Єфросиніну до "інфаркту": все заради Сергія Притули

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник показав Злату Огнєвіч за лаштунками шоу "Холостячка": "Хто запалив їй ці іскри?"

Знай.ua писав, дружина Григорія Решетника Христина засвітила шикарні ніжки: "Плаття можна і достовірніше"