Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають другу на спільну дитину - пара також виховує 4-річного сина Івана.

Так, артистка вирушила з сім'єю в сонячну Туреччину, ніжачись під спекотним сонечком і приміряючи різні бікіні на пляжі.

На офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився яскравий відео-колаж, а аудиторії запропонували порівняти, який з купальників більше личить Катерині. На першому знімку зірка приміряла білосніжне монокіні з глибоким декольте, на другому - рожеве в смужку з принтом у вигляді широкого пояса.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Битва купальників Катерини Осадчої 🔥

Який ведучій @kosadcha личить більше?

1 чи 2?

Діліться в коментарях 👇"

Фолловери почали голосувати: "така красива жінка і такі купальники.(Хто вам їх підбирав. Ні перший ні другий... Потрібно таку красу явно одягати не в це... Вибачте", " вони обидва яскраві, в кожному є свої плюси.🔥 ", "Жінка в цікавому стані в будь-якому купальнику прекрасна! 😍 ", "Дивно, що не битва капелюхів👒".