Відома 29-річна секс-символ, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кадри з відвертої фотосесії, яку обіцяє показати фанатам незабаром.

Так, красуня позувала на тлі позашляховика марки Lexus, примірявши лише еротичну спідню білизну чорного кольору і картату сорочку.

Дівчина грайливо розпустила волосся і сперлася на капот авто. Зірка продемонструвала бронзову засмагу, а також пишні груди і тонку талію.

instagram.com/lacikaysomers

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними.

Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.