Анастасія Приходько показала себе в ліжку з Володимиром Остапчуком і Євгеном Вінтером. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка на цей час не виступає і сидить вдома. Причина-зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

На її офіційну сторінку в соціальній мережі на даний момент підписано вісімдесят Дві тисячі чоловік, які досить активно лайкають і коментують її кожен пост.

Жінка публікує різні фотографії в соціальній мережі, а також ділиться своїми творчими планами.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

5 серпня у своїх сторіз офіційної мережі Анастасія Приходько опублікувала відео явно зі зйомок якоїсь передачі. Жінка перебуває в компанії українського телеведучого Володимира Остапчука та українського музиканта гени Вінтера..

"Я знала, що на канал Україна мені доведеться потрапити саме так", - пожартувала вона.

У якийсь момент Владимр Остапчук говорить з іронією: "Встали з мого ліжка взагалі, я тут чекаю новий проект. У мене план".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину