Шанувальники відомого американського актора Кріса Еванса, якого мільйони кіноманів пам'ятають за роллю капітана Америки, знаходяться в легкому шоці. Справа в тому, що днями співачка Ліззо заявила, що очікує первістка від Кріса, сам же актор з цього приводу нічого не говорить.

Американська співачка, реп-виконавиця, блогер і акторка Ліззо з такими новинами вийшла в прямий ефір соціальної мережі Instagram.

Жінка розповіла своїм фанатам дивовижну новину: вона знаходиться в положенні. Батька дитини Ліззо також приховувати не стала, за її словами ним є Кріс Еванс. Якщо дана інформація дійсно правдива, то для знаменитостей цей малюк стане первістком.

Співачка завжди зізнавалася, що є великою прихильницею "Месників", до речі, її найулюбленішим персонажем є саме Капітан Америка. Жінка сама називає себе фанатом Кріса.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кріс Еванс, фото: Pinterest
Кріс Еванс, фото: Pinterest

Днями знаменитість вийшла в прямий ефір соціальної мережі спеціально, щоб повідомити громадськості про важливі новини. Звичайно ж ефір відвідала величезна кількість людей, які дізналися про вагітність найпершими.

"Татом малюка стане той самий Кріс", – впевнено заявила Ліззо.

Присутні вибухнули від подиву і захоплення. Ніхто навіть уявити не міг, що між актором і репершею є серйозні стосунки. Однак, співачка сама світилася від щастя, і говорила все з великою впевненістю.

Через деякий час несподівано Еванс підписався на співачку і відповів: "Немає нічого ганебного в п'яних повідомленнях". Листування знаменитостей продовжилося. Виявилося, що сам Еванс великий шанувальник її творчості. Після того як історія стала вірусною, співачка не забувала радувати фанатів камео Капітана Америки, персонажа, якого грав Еванс, в своїх тіктоках.

Раніше повідомляли, зірка Marvel Кріс Еванс випадково показав свій супергеройський причиндал: "Що я пропустив?".

Як повідомляв Знай.uа, дружина "Тора" зробила сенсаційне зізнання про власного чоловіка Хемсворта: "У нього п'ять...".

Знай.uа писав, зірка Marvel Хемсворт висміяв відверту творчість дружини: Відео.