В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Якось нещодавно мешканці Кременчука придбали хліб від "Кахнівського хлібзаводу". Однак коли хотіли його вжити, розрізали і побачили щось в маківці, і припустили, що це метелик, по крильцях.

Хліб з метеликом, скріншот: Telegram
Хліб з метеликом, скріншот: Telegram

А зараз, у новій публікації говорять від окремому магазині "Сільпо" на вулиці Закревського, 61/2, у Києві. Там, як повідомляють користувачі, практично кожен похід в супермаркет закінчується поверненням товару, бо ціна його збільшується по дорозі до каси.

"Ось знову, шматок сиру "виріс" на 21 грн. Персонал не реагує ніяк. Начальник відділу Валентина Кожура питання не вирішила. Все списує на"не встигли поміняти". #Київ", - пишуть у публікації.

Ціна змінилася до каси, фото: Telegram
Ціна змінилася до каси, фото: Telegram

"Ви - дуже відповідальна людина", "На 28грн навіть, а не 21", "Це їхні проблеми, що не встигли. Нехай платять зі своєї кишені!", "За такі ціни як вони продають, магазин повинен бути не те, що просто чесний, а кристально чесний", "Цінник є - зобов'язані по ньому розрахувати",- пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Нагадаємо, українець мало не купив "живу" диню: "Там всередині вже сидр"

Як повідомляв "Знай.ua", завезли "молодильних яблук" по 250 гривень: українці сторопіли від цін у магазині перед Спасом

Знай.ua писав, українці продали слойку з" грибами " замість капусти: "Цвіль-це їх фішка"