Жінці через онкологію видалили товстий кишечник. Історія з'явилася на ютуб-каналі TUT.BY.

Віра Бочкур дізналася про онкологію: її син потребував пересадки печінки і вона вирішила стати донором. Коли її оглянули лікарі, то дізналися що вона має рак четвертого ступеня. Швидше за все, дана ситуація передалася генетично - її батько помер від раку.

Жінка спочатку не хотіла лікуватися, бажаючи спочатку одужання дитини, проте лікарі сказали їй, що цілком можливо, що вона не побачить одужання сина. У підсумку мама з сином почала лікуватися разом.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану
Показати ще

Їй видалили товстий кишечник, а частину тонкого вивели назовні. Таким чином віра стала жити зі стомою, яка являє собою штучне отвір з прикріпленим спеціальним мішком. В нього потрапляє вміст шлунка.

"Я живу з калоприймачем", - резюмує свою подію в житті.

У якийсь момент дівчина розслабилася, так як в житті це багато сучасних ситуацій.
На жаль, онкологія повернулася і тепер їй потрібно знову боротися за своє життя. У дівчини повернулися метастази в печінку, потім пішло в лімфовузли.