Колишня дружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia (Ярослава Притула) частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію знімків, показавши, як насолоджується останнім місяцем літа. Так, артистка приміряла яскраво-фіолетові штани-кюлоти, облягаючий топ з довгим рукавом бежевого кольору і масивні чорні кросівки, сидячи на багажнику автомобіля марки Land Rover.

Зірка ніжно посміхалася на камеру і насолоджувалася красою природи з келихом в руках, поки позаду Ярослави виднілися дерева.

Виконавиця вважає, що люди прийшли на Землю, щоб стати щасливими, адже щастя не можна купити, а можна лише "побудувати" самостійно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми прийшли на Землю 🌏 не для щастя, але наша головна місія — стати щасливими.

Щастя неможливо купити. Його треба будувати.

Я бажаю тобі побудувати своє щастя ❤️"

Фолловери почали коментувати: "Фото 1 аж віє енергією і позитивом!😍 ", "Аж розквітла жінка після розлучення.😍 мололець", " Щастя у любові😍"," Цікаво, кому належить цей кашкет в багажнику?)😉", "😍нехай збуваються твої мрії , і поруч крокує твоя ЛЮБОВ".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.