Стало відомо про те, що, відома блогерка Катерина Репяхова та її чоловік музикант Віктор Павлік похрестили маленького сина. Михайлу зовсім скоро виповниться 2 місяці.

Про це стало відомо завдяки новим stories, які з'явилися на сторінці Катерини Репяховой в соціальній мережі Instagram, і до слова, зараз дівчина намагається активно розкрутити свій блог, тому викладає багато контенту.

На неї підписалися вже більше 84 тисяч користувачів.

Екатерина Репяхова, фото: Instagram
Екатерина Репяхова, фото: Instagram

Батьки хлопчика вбралися у вишиванки з однаковим принтом, а ось церкву вони підібрали поруч з пологовим будинком, де маленький Міша з'явився на світ.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

У своїх stories дівчина показала весь процес таїнства хрещення. Як хресні тримали малюка в церкві, купали, а потім зробили спільне фото з новою сім'єю поруч з храмом.

Після того, як все закінчилося, вони вирушили в ресторан, який бронювали заздалегідь. Це було якесь святкування того, що у Міші з'явилися другі батьки, які будуть його оберігати.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Там вони робили замах і розійшлися додому, де дивилися всі подарунки.

Варто відзначити, що допізна вони сидіти не могли, так як вранці потрібно було вирушати в подорож.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Катерина Репяхова з мамою і сином їде на 3 тижні знову відпочивати. Мешкати будуть вони в Трускавці, і час від часу Віктор Павлик буде з відвідувати, в перерві між концертами.

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова влаштувала "набіг" на магазин: "Нам потрібно щось їсти"

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлик розчулив кадрами з маленьким сином без Каті Репяхової: Татко зі стажем

Знай.ua писав, Катерина Репяхова не витримала і "втекла" від Віктора Павлика з дитиною: "Хочеться Стаса Михайлова"