Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, позуючи на території їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку.

Так, артистка приміряла джинсові шорти, міні-топ на тонких бретелях, сорочку-оверсайз і білосніжні кросівки. Зірка прогулювалася біля гаража, робила вигляд, що зачиняє двері, пила латте на тлі дерев і грайливо сперлася на автомобіль, демонструючи стрункі ноги і сідниці.

При цьому виконавиця заінтригувала фанатів, повідомивши, що зовсім скоро на неї чекає довгоочікувана відпустка після численних концертів і гастролей.

Популярні новини зараз
Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"На низькому старті у відпустку"

Фолловери не пройшли повз і почали засипати Надю компліментами:" Ох яка перша фотка😍"," воууу🔥"," все таки не дарма я вибрала тобі цей стаканчик 😂❤️ спасибі що ним користуєшся❤️", " неможливо пролетіти повз цих фоток , це🔥 🔥 🔥 🔥", " Надя яка ж ти офігенна😍 🔥 🥵"," сорочка нічо така", " вдалої відпустки! 😍 🔥 ", "Я люблю ці фотографії🔥 🔥".

instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.