Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото з подругою, дизайнеркою Анною Хмелевою на тлі бнлосніжного готелю.

Зірки приміряли купальники чорного кольору, насолоджуючись спекотним сонечком, а поки Віра читала книгу, Анна дивилася в смартфон. Обидві подруги блиснули стрункими фігурами, а сама виконавиця зізналася, що її сильно здивувала історія, яка сталася в Італії - 7 серпня в аеропорту Риму заарештували главу мафіозного Неапольського угруповання Camorra Марію Ліччарді.

70-річна жінка очолила мафію після арешту своїх братів ще в 1990-х, відома під прізвиськами "Крихітка" і "Кривава Мері". Під час керівництва Марії організація почала торгувати людьми, переважно дівчатами, з сусідньої Албанії.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"У суботу в аеропорту Риму заарештували главу мафіозного Неапольського угруповання Camorra.

І це 70-річна жінка з прізвиськом "Малятко". Почитала інформацію про неї.

І ще раз зрозуміла ... які ми всі жінки різні... 🙈

Навіть на цьому фото з подругою @hannahmeleva"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з донькою Сонею.