Відома українська співачка Злата Огнєвіч вирішила поговорити з шанувальниками про особисті установки. Якими правилами користується жінка, щоб стати ідеальною.

Про це стало відомо в новій публікації співачки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно на її сторінці з'являються особисті кадри і ролики, а в stories вона розповідає про своє побутове життя.

Після того, як дівчина стала головною героїнею другого сезону проекту "Холостячка", де вона планує знайти свою другу половинку, вона стала більше писати про особисте, розповідати шанувальникам, як буде правильно побудувати відносини не тільки з партнером, але і з собою.

Цього разу вона вибрала ніжне фото, на якому видно лише одна половина обличчя, при цьому, руку вона притулила також до обличчя. Вийшло досить ніжно.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото с instagram
Злата Огнєвіч, фото з instagram

У самій публікації вона захотіла поговорити про особисті установки, і перерахувала ряд з них:

  • Знімати градус відповідальності;
  • Більше діяти, ніж мріяти;
  • Не перебільшувати значення подій (читати :" не паритися з кожного приводу");
  • Перестати годувати дитячі страхи;
  • Змінити слово "повинен «на»я хочу";
  • Переверни сторінку, прийшов час нової глави;
  • Все, що навколо-належить мені, а я належу тому, що навколо;
  • Вести щоденник емоцій, думок, інсайтів;
  • Частіше посміхатися. І своєму відображенню - теж🙌 🏾.

Варто відзначити, що проект за участю співачки повинен вийти на екрани вже цієї осені. Там ми і дізнаємося, чи вдалося Златі знайти свою другу половинку, або ж, ніхто їй там не сподобався.

Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb
Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb

Головна героїня першого сезону Ксенія Мішина знайшла там Олександра Еллерта, однак, доля була не на їхньому боці, і через 8 місяців відносин вони розійшлися.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч захотіла екстриму на "холостячку": "дуже непросто мені догодити". Злата Огневич зізналася, чого чекає від проекту

Як повідомляв портал Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч проміняла море на дещо краще: "купаюся в любові".Злата Огневич відверто розповіла про кохання

Також Знай.ua писав, Михайло Заливако показав Ганні Богдан таке, що не в силах стримати емоції: "Ходив з відкритим ротом". Михайло Заливако показав, як відпочиває з Ганною Богдан