Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з чоловіком, продюсером і репером Потапом, вибравши для довгоочікуваних канікул сонячну Хорватію.

Так, артистка виставила серію яскравих літніх знімків, насолоджуючись канікулами на білосніжному моторному човні серед синього моря.

Зірка приміряла довгу світлу спідницю, гірчичний міні-топ з глибоким декольте і сонцезахисні окуляри, демонструючи струнку фігуру і бронзову засмагу, а також розпустивши довге кучеряве волосся.

Виконавиця зізналася, що зовсім не вміє розслаблятися і часто думає про роботу, проте наполегливо вчиться цьому у відпустці. Помічниками Насті в релаксі стали "ріки" вина, безмежний сміх і навіть кілька зайвих кіло.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Я не вмію розслаблятися. Мені доводиться цьому вчитися.

І у мене вже є успіхи - це нескінченні річки вина, кілька зайвих кілограмів і безмежний сміх.

Що ж, залишилося тепер знайти в цьому всьому баланс і свою ідеальну середину.

Як? 😂🤷🏻‍♀️

Потрібні ваші поради 🤨"

instagram.com/kamenskux/

instagram.com/kamenskux/