Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

2 серпня знаменитість відсвяткувала 46-річчя в теплому колі друзів і близьких, а вже 14 серпня кличе шанувальників на свій масштабний концерт у Києві.

Так, артистка виставила архівний кадр, позуючи в гримерці і дивлячись на себе в дзеркалі. Зірка приміряла усипане паєтками вбрання чорного кольору з глибоким декольте, доповнивши елегантний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах і срібним аксесуаром у вигляді намиста з масивною підвіскою.

Виконавиця пообіцяла подарувати квитки на виступ посеред Дніпра двом рандомним щасливчикам.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Друзі, дарую ДВА квитки на свій концерт!

Вже 14 серпня о 20:00 я виступлю на унікальній сцені просто посеред Дніпра – на острові вечірок...

Запрошую провести цей літній вечір разом зі мною!"

instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Варто відзначити, що раніше Наталія Могилевська показала, як весело проводить вихідні в компанії пухнастої подружки - чорного лабрадора на прізвисько Ая. Разом співачка і її улюблениця приміряли забавні сонцезахисні окуляри.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".