Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. 5 серпня вони святкували 10 років разом. З цього приводу хлопець написав велику публікацію, в якій зізнався, що вони пережили дуже багато змін. На самому початку Володимир приховував стосунки з Надею, але їх зняв папараці і співак викупив карту за сто доларів.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

"Десь 5 або 6 років тому ми втратили цю картку при переїздах. Про що сильно шкодували і теж говорили про це в багатьох інтерв'ю. Оскільки це відео відображало нашу любов на всі 1000%", - писав Володимир Дантес.

А зараз Виконавець поділився болем, з яким зіткнувся вперше в житті. У нього дуже сильно захворів зуб, а в стоматологічній клініці заявили, що потрібно видаляти нерв.

"Мені 33, прийшов в @dental_art_clinics_ т.к. сильно хворів зуб/ясна. Виявилося потрібно видалити нерв. Там щось померло. І це вперше з дитинства, коли мені щось видалятимуть😱😱😱", - пише Володимир Дантес.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

"Але саме "прикольне", що завтра зйомка стендапа 2х концертів, а післязавтра маскараду. І якщо опухне пів-обличчя🤦🏻♂️🤣🤦🏻♂️🤣", - розповідає чоловік Наді Дорофєєвої.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Надя Дорофєєва згадала, як Володимир Дантес увірвався до неї в перший день знайомства: "Будеш моєю дружиною"

Як повідомляв "Знай.ua", танцюрист Наді Дорофєєвої досі не вийшов з коми після побоїв: винуватця звільнили, але не покарали

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва показала їх з Володимиром Дантесом сімейні забави до 10-ї річниці відносин