Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила архівних кадр, позуючи в сірій футболці і облягаюих джинсах, загадково дивлячись вдалину.

Так, 34-річна артистка вирішила зробити своєрідну "шпаргалку" для тих, кому за 30 і написала список трендових слів з "молодіжного" сленгу. Водночас зірка роз'яснила, що означають дані слова і вирази.

Виконавиця зазначила, що її часто "підколюють" через вік, тому Анастасія вирішила кардинально змінити ситуацію - мама трьох дітей впевнена, що сленг допоможе їй і в спілкуванні з 11-річною донькою Нанною, на носі у якої перехідний період.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Кому за 30, всі сюди🧐Так. Мене тут постійно підколюють, що я вже стара і не розбираюся в нових трендах. І так, я погуглила😅 своїми словами ділюся знову набутими знаннями 🙈 😂

КРАШ - закохатися в того, хто недосяжний

РОФЛ(ити) - жартувати над кимось в позитивному ключі

ФЕЙСПАЛМ - або ЕМОДЖІ ☺ ️«рукалице» про розчарування, зневіру, непорозуміння

АУФ - слово, що позначає "круто", "вау" і т.д.

ВАЙБ - атмосфера, енергетика або відносини один між одним

КРІНЖ - слово, використовується, коли говорять про сором або неприємну історію. Або про щось неякісне (фільм, пісню)

КЕК - як лол, тільки в негативному ключі. (Якщо хтось не знає, що таке лол - сміх)

ЧИЛИТИ - відпочивати

ПОП-ІТ - велика іграшка, яку можна тримати двома руками і лопати бульбашки

Сімпл Дімпл - те ж саме, що поп-іт, тільки маленьке, більше схоже на брелок. (Еееех, а у нас в дитинстві була тільки пупирка, і то на свята 😂)

Інсайт-мудрість, коли зійшла на тебе зовсім недавно, раніше ми просто говорили "я і не здогадувалася"

На більше мене не вистачило🙈 але, з іншого боку, у мене донька одинадцяти років, на носі перехідний період, мені здається, я просто зобов'язана знати ці нові слівця..."

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні