Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила коротенький ролик зі зйомок наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна", прем'єра якого відбудеться 21 серпня.

Так, артистка приміряла чорну сукню-корсет з прозорими вставками, а "фішкою" її образу стали яскраво-рожеві пасма волосся і ніжний макіяж з акцентом на очах. Зірка покрасувалася стрункою фігурою, а також нагадала шанувальникам, що зовсім скоро, 12 серпня, дасть масштабний концерт в Одесі.

Виконавиця зазначила, як їй приємно бачити Сторіс і читати повідомлення від шанувальників, які збираються до неї на виступ.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир
Показати ще

"Скоро прем'єра шоу @spivayut_vsi @kanalukraina 💖 💖 💖

але до цього нас з вами ще чекає зустріч на моєму сольному концерті в Одесі, яка відбудеться 12 серпня о 20:00 💖 💖 💖

всіх чекаю і шалено приємно вже читати ваші пости і сторіс, де ви розповідаєте як збираєтеся до мене☺

😊 😊 люблю вас😘 😘"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "куди поділася мила Бджілка, така зворушлива і прекрасна?", "ну яка красунечка", " ти диво..) прекрасне..) ", "Алінка красуня❤️", " Алінка 😍 😍 😍 😍 😍 успіхів на концерті.".