Ані Лорак показала себе в спокусливому образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

10 серпня вона опублікувала фотографію в сторіз своєї соціальної мережі. На ній вона постала в халатику, з макіяжем і яскраво нафарбованими губами. Русяве волосся української співачки завите, що підкреслює її оригінальний образ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Слідом за цим фото вона опублікувала інше відео, на якому постала в халатику, проте з іншою зачіскою. Вона заявила, що готує нову фотосесію для своїх шанувальників.

[quote author=""]мої улюблені, готуємо для вас нову фотосесію. Буде дуже красиво і дуже цікаво, - заінтригувала шанувальників співачка.

Зазначимо, Українська знаменитість протягом десяти років була дружиною турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу. Однак шлюб дав тріщину, і в 2019 році вони розлучилися. У них залишилася спільна дочка Софія, яка живе з матір'ю в Москві.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину