Британка зважилася схуднути зі ста тридцяти кілограм за три місяці до весілля.

Весілля-це урочистий день для кожної дівчини. Наречена намагається продумувати все та самих дрібниць: стиль сукні, формат заходу, а також намагається знайти кращих б'юті-майстрів для макіяжу та зачіски.

Однак мало, хто замислювався над тим, що багато дівчат спеціально приводять себе в форму, щоб виглядати на всі сто відсотків. Така ж історія була у Софі Метісон з Великобританії, передає портал Obovsyom.

У момент отримання пропозиції від її нареченого вона засмутилася, так як важила сто тридцять кілограм. Це не додавало впевненості дівчини, тому вона зважилася на радикальні дії.

Софі Метісон. Фото Obovsyom.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Софі найняла собі персонального тренера, який розписав їй дієту і кількість навантажень, щоб можна було швидко і без шкоди для здоров'я схуднути.

Софі Метісон розповіла, що неймовірно задоволена через отримані результати. Її чоловік вкрай пишається своєю дружиною. На даний момент дівчина допомагає тим людям, які хочуть виконати її шлях.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.