Ольга Сумська показала, як готує вареники з вишнею. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя. Аккаунт в соціальній мережі Instagram артистки користується неймовірною популярністю і набрав більше семисот дванадцяти тисяч передплатників.

10 серпня у своїх сторіз Ольга Сумська опублікувала знімок разом з ведучою телеканалу "Інтер" Анастасією Пелешок. Обидві жінки одягнені в національні костюми і тримають в руках піднос з тестом. Як повідомила сама знаменитість, пара готоовіт вареники з сиром і вишнями на пару.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Відзначимо, що відома українська актриса Ольга Сумська не тільки хороша в кіно і театрі, але і в кулінарії. В її соціальній мережі вона зрідка ділиться рецептами різних страв або порадами по заготівлі різних фруктів на зиму.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину