Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий знімок, показавши, як проводить літо. Так, артист повідомив шанувальникам несподівану новину - він стане героєм повнометражного українського фільму, проте поки залишив у секреті його назву, жанр і навіть образ свого героя.

Шоумен приміряв червоно-жовту сорочку з принтом пальм, білу футболку, бейсболку з написом і масивні браслети на правій руці у вигляді золотих ланцюгів.

Водночас Юрій запропонував аудиторії вгадати, про що буде майбутня кінокартина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Стартували зьомки нового, повнометражного фільму !🎬

Як думаєте, в якому жанрі ?"

Фолловери не пройшли повз, почали вгадувати і жартувати: "Жанр - Юра рулить, а якщо Юра рулить😂 🤘 🔥, значить за традицією, звичайно ж комедія!!!) І ми всі з нетерпінням чекаємо прем'єри!) 😍 👏 🙏 ", "Комедія або ... комедія?)) ", "Бойовик!!!! Хоча талановитий Юрчик може зіграти у всіх жанрах!!!", "Здогадуюсь що по сценарію Ткача будуть морити голодом :) і саме головне - жодного жарту", "Тю, 😂😂😂 Дурне запитання😂😂😂 Я в шоці буду якщо виявиться трилер або детектив".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність