Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість виставила серію яскравих знімків, відправившись з сім'єю і бойфрендом, актором Романом Полянським, в сонячну Одесу. Так, артистка позувала в одному з пляжних клубів міста, анонсуючи свій масштабний концерт 12 серпня.

Для вечірнього променаду зірка приміряла світло-сірий міні-топ з глибоким декольте, джинсову спідницю-міді та босоніжки на масивній платформі, доповнивши літній образ ніжним нюдовим макіяжем, а також об'ємною зачіскою з дрібними кучерями.

Виконавиця запропонувала аудиторії вибрати кращий кадр з чотирьох представлених.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Одеса, Привіт ❤️🌊

Вже завтра зустрінемося з вами!

выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣"

Фолловери не пройшли повз: "Кудряхи 🔥", " Бджілка, ти крута!!!👍 🥰 🔥 🔥 🔥 ", "Просто дахом їду від Аліночки🥰", " Лялька🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "яка дама, яке волосся, та в тобі все шикарно, нехай так буде далі☺❤️", " Аліночка, ти як завжди чарівна!!😍 ", "Скрізь хороша❤️".