Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила серію стильних кадрів, позуючи в білосніжній футболці з червоно-синім принтом і облягаючих чорних штанях, демонструючи татуювання на руках і струнку фігуру.

Так, артистка сиділа на тлі зелених дерев і вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі. Зірка запропонувала шанувальникам згадати минуле і відзначити, який би епізод у своєму житті ті змінили, якщо б у них була така можливість.

Сама ж виконавиця зазначила, що розповість про свій життєвий момент вже ввечері 11 серпня.

Популярні новини зараз
Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

"У вас є можливість змінити один епізод у своєму житті, щоб ви змінили?

А я відповім ввечері 💙"

Фолловери не пройшли повз і почали відповідати: "я б зробив би тобі пропозицію руки і серця....", "Один епізод з життя у мене була хороша сума грошей, ось я її просрав, але якщо б я міняв епізод життя я б повернувся до того моменту і на ці гроші звалив звідси в Америку)", "не знаю, але мабуть нічого! Вважаю, що є щасливою людиною, яка намагається робити світ кращим та добрішим, хоч трішки", "ніколи б не вийшла заміж за свого колишнього чоловіка!".