Володимир Дантес має чимало шанувальників, тому в соціальній мережі Instagram він часто ділиться з ними цікавими моментами з життя. Зараз артист розвиває не тільки свою співочу кар'єру, а й жанр стендап.


Так Дантес розповів, що підготував для шанувальників новий проєкт, який називається " Standup 380". На підготовку цього проєкту пішло понад півтора року і вже незабаром українці зможуть побачити його.

Фото зі сторінки Володимира Дантеса
Фото зі сторінки Володимира Дантеса

"Дуже складні 1,5 року пологів проєкту, півроку підготовки і ми зняли нарешті Standup 380! Скоро ви зможете побачити його на @bons_tv - канал, який повірив в нас і дав можливість реалізувати проєкт в життя!", - зазначив Володимир Дантес.


Також Володимир Дантес опублікував фото разом з величезною командою, яка трудилася над с створенням цього шоу і щиро подякував їм.

"Спасибі величезній команді й всім комікам нашої прекрасної країни! Скоро з кожним з них вас познайомлю!", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва згадала, як Володимир Дантес увірвався до неї в перший день знайомства: "Будеш моєю дружиною"

Як повідомляв "Знай.ua", танцюрист Наді Дорофєєвої досі не вийшов з коми після побоїв: винуватця звільнили, але не покарали

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва показала їх з Володимиром Дантесом сімейні забави до 10-ї річниці відносин