Ольга Сумська показала відеозапис приготування свого кулінарного шедевра. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя. Аккаунт в соціальній мережі Instagram артистки користується неймовірною популярністю і набрав більше семисот дванадцяти тисяч фоловерів.

Відома українська актриса не тільки хороша в кіно і театрі, але і в кулінарії. В її соціальній мережі вона зрідка ділиться рецептами різних страв або порадами по заготівлі різних фруктів на зиму.

Нещодавно вона стала учасницею кулінарної програми на телеканалі Київ. 11 серпня вона опублікувала відео у своєму сторіз, в якому розповіла про те, як приготувала млинці з сиром.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ось так ми запекли млинці в духовці, в такій формі виклали на тарілочку. І ось вони наші млинці готові. Смакота", - повідомила вона.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг