Антоніна Матвієнко помітили в компанії стороннього чоловіка. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост.

Нещодавно телеканал" Україна " організував вечірку, яку назвали презентацією сезону великих прем'єр. Туди запросили безліч різноманітних знаменитостей, в тому числі і Антоніну Матвієнко.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

11 серпня сама знаменитість опублікувала відео в сторіс своєї соціальної мережі. На відео Володимир Остапчук зауважує, що дружина Арсена Мірзояна спілкується з астрологом і екстрасенсом Максимом Гордєєвим.

Зараз покажу що тут найголовніше відбувається. Подивись. Що таке... Тоня прийшла до турка
, - повідомив він.

У відповідь Гордєєв сміється і зображує турецьку мову.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.