Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками яскравим знімком з одного з власних концертів, нагадуючи жителям Чернігова про свій грандіозний виступ 12 серпня.

Так, артистка позувала на сцені в блискучому пікантному боді і довгій накидці, доповнивши епатажний образ колготами у велику сітку і масивною короною на голові.

Позаду зірки стояли дівчата з команди підтанцьовки в ніжно-рожевих перуках, а сама виконавиця блиснула "фірмовими" нескінченними ногами. Водночас Ольга заінтригувала фанатів, пообіцявши їм "розкішний музичний вечір".

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

"У когось сьогодні буде розкішний музичний вечір!

6 годин до нашої зустрічі!

Чернігів, ти готуєшся? 🔥

До речі, це зовсім поруч 😉

Кияни, підтягуйтеся!

👸 20:00, Літній Театр!"

Фолловери не пройшли повз: "я сьогодні буду😍 😍 😍","Вже готові і чекаємо ❤️🔥 😍", "так, чекаємо в Чернігові !", "Шикарний образ! Булгаківська Маргарита!🔥 🔥 🔥 ", "Чарівна!", "Олюся бажаю тобі гарного настрою і гарного концерту".