Відома українська журналістка і телеведуча Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів.

Дружина шоумена Юрія Горбунова вагітна - зовсім скоро вона народить від нього другу дитину. Чоловік любить викладати будь-які публікації у себе в профілі. Зовсім недавно вони відпочивали в Туреччині, а зараз телеведучий надів шикарний костюм, щоб поговорити про них з українцями.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Юрій нагадав фанатам популярну фразу "головне, щоб костюмчик сидів" і потім зізнався, що хтось досі вважає, що чоловікам тільки й варто опинитися в костюмі, як вони відразу стануть красивими.

"Я, в костюмах і смокінгах одягнений з 365 днів - 180. Тому я дуже радий, що знайшов бренд, який вражає асортиментом. Більше 5 тис. моделей, стильних і модних! Найвибагливіший клієнт знайде свій костюм до смаку!", - написав Юрій Горбунов у публікації.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Вам дуже йде", "Дуже красиво", "Так, суперово🙌", "Зайва вага? Худнемо ПРАВИЛЬНО🥦🍅🍎🥬🥒", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вагітна Катя Осадча спокусила Юрія Горбунова прямо в басейні: "Моя красуня"

Як повідомляв "Знай.ua", напівоголена Катя Осадча сховалася під оливкою і зізналася в "злочині": "Не змила..."

Знай.ua писав, Горбунов перетворився на Фредді Мерк'юрі перед пологами Каті Осадчої: "Юрасик-чемпіон"