Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина частенько ділиться з шанувальниками всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 810 тисяч чоловік.

Майже місяць тому знаменитість розлучилася з гумористом Олександром Еллертом, який і переміг у романтичному проекті. Після цього Мішина не сумує, повністю занурившись в роботу і ставши одним з членів журі всіма улюбленого і довгоочікуваного повернення "Україна має талант" на телеканалі СТБ.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Разом з нею вибирати самих обопільних і талановитих буде популярний танцюрист Женя Кот з "Танців з зірками", телеведучий Сергій Притула і Маша Єфросиніна. За лаштунками учасників приймає Григорій Решетник.
А зараз вона стала частиною номера з акробатикою на високій висоті. Чоловік, що виконує досить небезпечний трюк, взяв Ксенію Мішину на руки і піднявся з нею на висоту на зйомках проекту. Коли задумане було вдало завершено-глядачі почали плескати і кричати.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Цей номер нагадує те, через що пройшла "Холостячка" у фіналі романтичного шоу з Олексієм Тригубенко. Тоді чоловік (мрія багатьох українок) вирішив довести Ксенії, що не є акуратною і занудною людиною. Він влаштував дрифт на машині з Мішиною всередині. А потім опинився з нею під куполом цирку.

Нагадаємо, Григорій Решетник "оголосив" себе Купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина заговорила про самотність після розставання з Олександром Еллертом: "Боялася цього моменту"

Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Женя Кот відкрив полювання на молодих і талановитих: "Хочу, як муха..."