Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Знаменитість вирушила з чоловіком Беном Морлендом на відпочинок, вибравши для літніх канікул сонячні Гаваї. Так, красуня виставила коротеньке відео, показавши, як насолоджувалася блакитною водою і золотим піском на одному з пляжів.

Дівчина приміряла досить відверте міні-бікіні з прозорими вставками на грудях, доповнивши образ широкими сонцезахисними окулярами.

Водночас зірка не упустила можливості продемонструвати форми спереду і ззаду - Ана грала з хвилями, показуючи сідниці зблизька.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.