Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість повідомила шанувальникам радісну новину - Тіна активно готується до презентації власного проекту "Молода кров", приурочений до 30-ї річниці Незалежності України.

"Молода кров" - це майбутній україномовний альбом співачки, композиції для якого артистка створить з молодими українськими виконавцями і представить 20 серпня.

Так, артистка вже презентувала спільний трек "Зірочка" з групою "KAZKA" та її солісткою Олександрою Заріцькою. Кароль зізналася, що викупила пісню "Зірочка", адже та була дуже популярна в 1998 році в її рідному Івано-Франківську.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Знайомся з усіма героями альбому «Молода кров» у відеоролику на @youtube

Перший трек «Зiрочка» з україномовного альбому дуетів «Молода кров», реліз якого присвячений до 30-річчя незалежності України, вже доступний на @applemusic .

Насолоджуйся та пиши вiдгуки, пiдтримай своïx.
@kazka.band як ніхто відповідають танцювальному, етническому, легкому настрію пісні.

Саша Заріцька - єдина виконавиця, яка змогла б так невимушено виконати цей майбутній хіт, в який я сильно вiрю..."