Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Знаменитість показала, як проводить ранкове тренування з не менш гарячою подругою на ім'я Торі, займаючись спортом на свіжому повітрі.

Так, дівчата зробили селфі у відображенні панорамного вікна, примірявши облягаючі лосини смарагдового і блакитного кольорів, а також футболку-оверсайз і міні-топ відповідно.

Красуні повернулися до аудиторії спиною, демонструючи пишні сідниці, над якими наполегливо працювали. Водночас обидві інтернет-зірки зібрали довге каштанове волосся назад.

instagram.com/anacheri/

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.