Відома 29-річна секс-символка, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс спокусливе відео, на якому позувала в спальні власних світлих апартаментів, сидячи на широкому ліжку.

Зірка рекламувала аккаунт в соціальній мережі з більш еротичним контентом, примірявши лише спідню білизну білого кольору. Так, Лейсі розпустила довге світле волосся і приймала грайливі пози, ніжно посміхаючись на камеру і навіть висовуючи язик.

Дівчина не упустила можливості покрасуватися пишними грудьми, а також тонкою талією, над якою наполегливо працює.

instagram.com/lacikaysomers

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

instagram.com/lacikaysomers

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними.

Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.