Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь вже багато років є телеведучою програми" Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Олена-Крiстiна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 315 тисяч чоловік. Зовсім недавно вона показувала кумедний знімок, на якому лежить спляча в обіймах не Павла Розенка, а улюбленої собачки Сари.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Зараз Олена-Крiстiна продовжує відпочивати і скоро розповість про Вилкове, зупинившись поки на короткому лікнепі капітана їх невеликого судна.

"В Вилково слово ➡️В И Н О 🍷розшифровується так: Вот И Наша Остановка👌 А навпаки - О Н И В⬅️ Зупинися Налий і Випий👌 Бажаючих спробувати расшифровочку🍷🍷🍷 - маса 😜😜😜", - розповіла телеведуча.

Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Як вам йде це плаття😍", "Живу біля цього приголомшливого місця. Там дуже цікаво і красиво😍😍😍😍", "Блін, я тут живу як же я хотіла вас зустріти❤️❤️❤️❤️", "У Вилковому дуже красиво, ми там минулого тижня були. Залишилися в захваті", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крiстiна Лебідь не витримала випробування вудкою Розенко і впала на землю: "Не спати..."

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Розенко ледь не спіймав на свою вудку собаку Олени-Христини Лебідь: "Дати"

Знай.ua писав, Олена-Крiстiна Лебідь зловила на пляжі нахаба з довгим і товстим: "Серед білого дня..."