Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian
Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian

Ніна Матвієнко поставила зятя Арсена Мірзояна "на лічильник" через піцу

Арсен Мірзоян, як і Тоня Матвієнко теж любить публікувати всяке, коли займається спортом (плаває в басейні, грає у волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці). Але зараз він разом з тещею опинився на забавному кадрі зі зйомок шоу "Співають всі".

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова заговорила про гроші в декреті

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Катерина Репяхова не забуває підтримувати контакт зі своїми підписниками в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 84 тисячі читачів. Вона регулярно ділиться новими фотографіями малюка, а також розповідає про їхні будні. Крім того, молода матуся часто відповідає на питання своїх шанувальників. Наприклад, цього разу Катерину Репяхову запитали, як знайти себе і свою справу, перебуваючи в декреті.

У "ДНР" випустили "Азбуку Донбасу", кадр з відео
У "ДНР" випустили "Азбуку Донбасу", кадр з відео

У "ДНР" пробили дно "Абеткою" для першокласників

В окупованому Донецьку місцева "влада" вирішила зробити подарунок першокласникам на 1 вересня і випустила "Абетку Донбасу". Про це розповіла засуджена в Україні за тероризм "журналістка" Майя Пирогова у своєму YouTube-каналі.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Курс валют на 14 серпня віщує Розвал долара і євро, поки гривня купається в променях слави

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 14-15 серпня 2021 року. Офіційні курси валют встановлені на такому рівні: 1 долар США – 26,7686 гривні; 1 євро - 31,421 гривня. Таким чином, курс долара впав у вартості на 3 копійки, а євро подорожчав на 1 копійку.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

У Зеленського націлилися на таємні доходи українців: не зміг пояснити - плати податок

В Україні збираються ввести податок на так звані "сумнівні" доходи. Представники Міністерства фінансів підготували законопроєкт, в якому йдеться про введення якогось механізму оподаткування такого виду доходів українців. Це станеться, якщо громадяни не зможуть пояснити джерела походження зароблених грошових коштів.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Кума Дзідзьо Оля Цибульська стала схожою на "бомжика"

Телеведуча виклала нове відео, на якому позує в захисній масці. Втомлена Оля Цибульська зізналася, що після доби роботи відчуває себе "бомжиком".