На співачку Alyona Alyona поскаржилися волонтери. Вони повідомили, що жінка не подякувала їм за прибирання Софіївської площі.

Нещодавно знаменитість потрапила в гучний скандал-через зйомки рекламного ролика з її участю для Red Bull, під час дріфту на автомобілях в центрі Києва сильно постраждала Софійська площа.

Так, артистка вирішила спробувати залагодити конфлікт своїми силами, відправившись з командою і шанувальниками відмивати бруд на площі.

Однак організація "Київе, Мій" на своїй Фейсбук-сторінці поскаржилася на артистку, зазначивши що зробили основну роботу, а артистка їх навіть не згадала, незважаючи на обіцянку.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

На прибирання 11 серпня ми приїхали о дев'ятій: розвантажили обладнання та інструменти, підвели воду і почали мити. Коли, ближче до вечора, спочатку компанія Біосфера, а потім і команда Alyona Alyona під'їхали, щоб досягти якихось своїх цілей, необхідність використання води для миття стала для них сюрпризом.
, - повідомляють представники організації.

Alyona Alyona - фото Smi.today
Alyona Alyona - фото Smi.today

У підсумку біосфера і Олена звернулися в громадській організації"Київе, мій". Сама Alyona Alyona пообіцяла згадати їх у підписі, присвяченій цій посаді. Однак обіцянку не дотримала.

Увечері біосфера опублікувала пост, як відмила майже все і подякувала Олену за прийом естафети, а Олена у своїй замітці похвалила за титанічну працю саму себе і подякувала Ред Булл
, - повідомили вони.

Нагадавши, організаторам дріфту на Софійській площі за участю Alyona Alyona світить 4 роки в'язниці: Заява МВС. Учасники дріфту на Софійській площі можуть сісти у в'язницю на 4 роки

Як повідомляв портал " Знай.ua", Alyona Alyona показала, як автомобілі спотворюють Софіївську площу: сиділа і спостерігала. Інцидент у центрі міста з популярною співачкою

Також " Знай.ua" писав, Alyona Alyona" покаялася " після скандального дріфту на Софіївській площі: "Розплакатися". Дівчина розповіла подробиці про свою творчість.